He! Leuk dat je er bent..

Dus jij bent op zoek naar je nieuwe uitdaging?

Waarom werken bij Meerbv

Wil jij werken in leuk team waar een goede werksfeer voorop staat? Dan ben je bij Meerbv op het juiste adres. We zijn een jong en energiek bedrijf met mooie projecten in het noorden van Nederland. We onderscheiden ons al jaren door de hoogwaardige afwerking van projecten. ‘Ook al gaat er wat meer tijd in zitten, het moet gewoon goed’. Een eigen bus, flexibele werktijden en tijd voor ontwikkeling vinden wij belangrijk, want jij moet je werk goed kunnen doen.

Onze cultuur.

Anderen behandelen zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden, dat is waar we voor staan. Onze klanten beschrijven ons dan ook als een leuk en plezierig team met hardwerkende mensen. Ons team bestaat uit vakmensen met verschillende achtergronden en ervaringen. Op de vrijdagmiddag borrel ga je je daarom ook nooit vervelen.

Het sollicitatieproces

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan nodigen we je graag uit voor een fysieke kennismaking. Tijdens deze kennismaking willen we graag weten waarom je denkt dat je bij ons team past. Daarnaast is er alle ruimte voor je om ook ons vragen te stellen. Wanneer het gesprek van beide kanten bevalt zullen we een tweede gesprek in plannen. Wil je een dagje meedraaien? Of heb je behoefte om bepaalde arbeidsvoorwaarden te bespreken? Geen punt!

Heb je vragen?

We snappen dat we misschien niet helemaal volledig zijn met bovenstaande gesprekken. Voor vragen of de vacatures of over onze werkzaamheden kan je contact opnemen met Maarten van Luit ( 050 549 05 07).